Troijan Hevonen ja Teekkariratsastajat (Tera) järjestävät yhdessä yleisleirin Karjaalle Granntallille syyskuussa 20.-22.9.2019. Leiri on tarkoitettu perustaidot hallitseville ratsastajille (HeC-HeB).

Leiri sisältää 5h ratsastusta 2-3 hengen tehoryhmissä, sekä oheisohjelmaa. Hintaan kuuluu lisäksi täysylläpito, sauna ja teoriat. Tallilla on maneesi. Hinta 275e, leirille voi tulla myös omalla hevosella (karsinavuokra sis. hintaan)!

ALUSTAVA OHJELMA

Perjantai:
Saapuminen klo 17
Liikunnallinen teoria kehonhallinnasta,
jonka perään istuntapainotteinen ratsastustunti (1h)
illallinen

Lauantai:
aamiainen
Maastoratsastus (1h) 
lounas
Esteteoria,
jonka perään esteratsastustunti (1,5h)
Iltaohjelmaa (jousiammunta/melonta/kehonhallintatreeni), ohjelma päätetään ryhmän kesken enemmistön toiveiden mukaan.
illallinen
sauna

Sunnuntai:
aamiainen
Koulutunti (1,5h)
lounas
vikellys/kärryajo
leirin lopetus klo 14

Ratsastus tapahtuu 2-3 hlön ryhmissä, ja leirille otetaan 5-6 ratsastajaa (3 Troijalta ja 3 Teralta). Tallilla on koulutetut ratsastuksenopettajat sekä 16 erilaista hevosta ja ponia. Iltaohjelmassa voidaan leiriläisten toiveiden mukaan testata esimerkiksi vikellystä, poniagilityä, jousiammuntaa, kärryajoa tai vaikkapa treenata omia hevoskäsittelytaitoja. Teoriassa voidaan keskittyä esimerkiksi istuntaan, kehonhallintaan, omien apujen käyttöön tai muuhun leiriläisten toivomaan aiheeseen.

Pyrimme järjestämään kimppakyydit, mutta tallille pääsee myös junalla. Granntallin henkilökunta on luvannut tarvittaessa hakea leiriläisiä Karjaan juna-asemalta, kunhan asiasta ilmoitetaan etukäteen.

Voit lukea lisää tallista osoitteesta http://granntalli.fi/ (Otsikon kuva on Granntallin sivuilta.)

Tera eikä Granntalli vakuuta osallistujia, suosittelemme SRL:n jäsenyyttä. Sitova ilmottautuminen alkaa 15.6. klo 13.00 ja päättyy 14.7. klo 23.59. Ilmottautumisajan umpeutuessa erääntyy varausmaksu 75e. Loppulasku 200e erääntyy 2.9.2019. Koska paikkoja on rajoitetusti, kannattaa ilmottautua pian!


Ilmo on päättynyt.