Etusivu
Toiminta
Tapahtumakalenteri
Menneitä tapahtumia
Jäseneksi
Linkit
Teratietoa
Yhteystiedot
heppapiirros
require("menu.php");

Toiminta

Psst! Tapahtumakalenterista saat parhaan kokonaiskatsauksen siihen, mitä Teekkariratsastajat touhuavat juuri nyt.

Ratsastustunnit

Tera järjestää jäsenilleen sekä tutustumis- että vakioratsastustunteja. Tuntijärjestelyissä pyritään huomioimaan niin aloittelijat, kouluratsastajat kuin esteratsastajatkin. Lue lisää tunneista.

Kurssit ja leirit

Tärkeä osa toimintaa ovat erilaiset kurssit ja leirit niin koulu-, este- kuin kenttäratsastuksessa. Tämän lisäksi Tera järjestää alkeis- ja jatkokursseja sekä erilaisia teemakursseja ja -leirejä. Lue lisää kursseista ja leireistä.

Excut

Tera järjestää erilaisia excuja niin ulkomaille kuin kotimaassakin. Vakiopaikkoja ovat mm. Koffin tallit Bulevardilla ja Ruila Tall Virossa. Lisäksi excuja on suunnattu monenmoisiin kohteisiin Tampereesta Tunisiaan. Lue lisää excuista.

Saunaillat

Tera järjestää noin 3-4 saunailtaa vuodessa jäsenilleen ja jäseniksi aikoville. Saunaillat ovat erityisen hyvä tilaisuus puida menneitä tapahtumia ja suunnitella uusia! Lue lisää saunailloista.

Monenlaisia tapahtumia

Vakituisen toiminnan lisäksi on kiva kokeilla uusia hevostelulajeja. Tässä osiossa kerrotaan, mitä muuta tarjoamme enemmän tai vähemmän satunnaisesti. Jos keksit vielä jotakin uutta, ehdota ihmeessä meille, niin pyrimme järjestämään tapahtuman! Lue lisää tapahtumista.