Etusivu
Toiminta
Tapahtumakalenteri
Menneitš tapahtumia
Jšseneksi
Linkit
Teratietoa
Yhteystiedot
heppapiirros
require("menu.php");

tulevia tapahtumia

Kesätunnit EERK

4.6.-5.8.2018, Etelä-Espoon ratsastuskoulu
Edullista kesäratsastusta Matinkylässä Etelä-Espoon ratsastuskoululla!

Kesätunnit myydään 10-kortteina. Tunnit varataan erikseen, ensisijaisesti tallilla sijaitsevaan varauskirjaan, tai ensimmäiset tunnit puhelimitse.

Hinnat:
- Normaalitunti max 8hlö: 272e/10krt
- Pienryhmätunti max 5 hlö: 312e/10krt

Uusien kävijöiden on mahdollista tulla tutustumaan talliin esimerkiksi huhtikuussa. Tästä lisätietoa ilmoittautumisajan päätyttyä, tai tapahtuman vastuuhenkilöltä.

Tera ei vakuuta osallistujia, joten vapaa-ajan vakuutus suositeltava. Sitovat ilmoittautumiset. Tapahtuma on tarkoitettu Teran jäsenille, liittymisohjeet https://tera.ayy.fi/jaseneksi.php
Ilmoittautumisaika: 27.02.2018 - 14.03.2018
VastuuhenkilŲ: Susanna Vesamo

EERK ratsastustunnit syksy

8.8.-19.12., Etelä-Espoon ratsastuskoulu
Syyskaudella 2018 Teralaisten oma ryhmä on keskiviikkoisin klo 20-21. Ryhmä on pienryhmä max. 5 hlöä, kouluratsastusta n. HeB-HeA -tasolla.

Jos olet kiinnostunut muista ryhmistä, ole yhteydessä tuntien vastuuhenkilöön.

Hinta 32e/h. Syyskauteen sisältyy 20h. Tallilla käytössä 2 kenttää, estekalusto. Lisätietoa tallista saa mm. heidän Facebook -sivultaan Etelä-Espoon ratsastuskoulu, ja tapahtuman vastuuhenkilöltä.

Rästimahdollisuus

Edellisenä päivänä tekstiviestitse opettajalle p. 040 167 3233 peruutetut tunnit saa rästiä kauden aikana. Sairastapauksissa tunnin voi perua samana aamuna.

Tera ei vakuuta osallistujia, joten vapaa-ajan vakuutus on suositeltava.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat tunnilla jatkajat ja opiskelijat.

Tapahtumarekisteriselosteemme löytyy osoitteesta https://tera.ayy.fi/tapahtumarekisteriseloste.php
IlmoittauduIlmoittautumisaika: 18.07.2018 - 31.07.2018
VastuuhenkilŲ: Susanna Vesamo

Kenttäleiri A ja B

10.08.2018, Niinisalo
Teekkariratsastajat järjestää kaksi maastoesteviikonloppua Niinisalossa elokuun puolessa välissä. Leiri A on 10.-12.8. ja B 17.-19.8.

Leirien ohjelma: perjantaina iltapäivällä/illalla tutustutaan ratsastaen hevosiin kentällä, lauantaina hypätään maantoesteitä aamulla ja iltapäivällä ja sunnuntaina aamupäivällä on maastoesterataharjoitus.

Leirin hinta on 220‚ā¨/henkil√∂ ratsastuskoulun hevosilla. Hinta ei sis√§ll√§ ruokailuja, mutta majoitustiloissa on keitti√∂ omien ruokien laittoon. Jos haluat tulla omalla hevosella, kysy siit√§ erikseen vastuuhenkil√∂lt√§.

Osallistujan tulee olla hypännyt ratana min. 60cm. Ratsastuskoulun hevosilla pääsee hyppäämään tasolla 60-80cm (max harraste).

Ilmoittautuminen tapahtuu molemmille leireille tämän lomakkeen kautta. Leirien osallistujat jaetaan sopivan leiriajankohdan, taitotason ja kaveriporukoiden mukaan. HUOM! Sekä A että B pyritään järjestämään, mutta jos osallistujia ei ole riittävästi molempiin, enemmän ilmoittautuneita saanut leiri järjestetään.

Pyrimme järjestämään pk-seudulta kimppakyydit leirille ja siksi kysymme lomakkeessa, onko sinulla auto käytettävissä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.4. ja loppuu 8.4. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan 100e ilmoittautumismaksun, jota ei palauteta, jos perut osallistumisesi. Ryhmät ja toteutuneet leirit ilmoitetaan sähköpostitse 10.4., älä maksa ilmoittautumismaksua ennen sitä (eräpäivä 15.4.2018). Tera ei vakuuta osallistujia.

Osallistumismaksu leirille 120e erääntyy 1.8.2018.
Ilmoittautumisaika: 01.04.2018 - 08.04.2018
VastuuhenkilŲ: Eevis Ekman

Vikellyskurssi

25-26.08.2018, Karlvikin ratsastuskoulu, Helsinki
Teekkariratsastajat järjestää viikonlopun mittaisen vikellyskurssin Karlvikin ratsastuskoululla (Kartanon puistotie 71, 00890 HKI). Kurssilla pääset tutustumaan vikellykseen sekä pukilla että hevosen selässä. Varsinaisella ratsastustaidolla ei ole niin suurta merkitystä, toki liikkuvan hevosen selässä pysyminen olisi suotavaa :)

Molempina p√§ivin√§ p√§√§semme treenaamaan 4 tuntia/pv, puolet pukilla ja puolet hevosen sel√§ss√§. V√§liss√§ pid√§mme ruokatauon (omat ev√§√§t mukaan!). Kurssin hinta on 180‚ā¨/hl√∂. Tarkennuksena viel√§, ett√§ kurssi ei sis√§ll√§ majoitusta eik√§ ruokailuja.

Järjestetään tallille kimppakyydit molempina päivinä, joten ilmoitathan jos sinulla on mahdollisuus tulla autolla. Minimiosallistujamäärä on 4 innokasta vikeltäjää.

Ilmoittautuminen loppuu 30.7. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan 30e (eräpäivä 1.8.) ilmoittautumismaksun, jota ei palauteta, jos perut osallistumisesi. Saat vahvistuksen leirin toteutumisesta (minimiosallistujamäärän täyttymisestä) sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä, ethän maksa ilmoittautumismaksua ennen sitä. Tera ei vakuuta osallistujia.


*Vink-vink* Karlvikin vikeltäjien instagramista (@karlvikinvikeltajat) voi käydä hakemassa inspiraatiota.


Tapahtumailmoittatumisen rekisteriselosteen löydät täältä: https://tera.ayy.fi/tapahtumarekisteriseloste.php
IlmoittauduIlmoittautumisaika: 01.03.2018 - 30.07.2018
VastuuhenkilŲ: Minna

Uusien ilta / Newbies Evening

25.09.2018, Ossinkulma, Otaniemi
Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki te uudet ja vanhat teralaiset sekä muut hevosharrastamisesta kiinnostuneet! Uusien ilta tiistaina 25.9.2017 klo 18:00 alkaen Ossinkulmassa (Otakaari 18A, Otaniemi).

Tapahtuman tarkoitus on esitellä Teekkariratsastajien toimintaa ja tutustuttaa hevosihmisiä toisiinsa. Mukaan ovat tervetulleita niin ratsastuksesta alustavasti kiinnostuneet kuin pitkään ratsastaneet, koska toimintaa löytyy kaikentasoisille ja -tyyppisille ratsastajille.

Vietetään siis rennosti iltaa heppajuttujen parissa ja katsellaan kirjavaa kuva- ja videomateriaalia Teran aiemmista tapahtumista sekä ideoidaan tulevia!

Uusien illassa pääsee ilmoittautumaan myös Teran omalle ratsastuksenkokeilutunnille ja alkeiskurssille.

Tarjolla on ruokaa ja juomaa, ja tarjoilujen vuoksi toivomme alustavaa ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumarekisteriselosteemme löytyy osoitteesta https://tera.ayy.fi/tapahtumarekisteriseloste.php

---

New Members' Evening with Teekkariratsastajat

We wish you all welcome to the New Members' Evening on 25.9.2017 at 6:00 PM in Otaniemi (Ossinkulma, Otakaari 18A).

We will tell you about our club and the activities we organize while having a nice get together with pizza and drinks. If you want to know more about riding, see pictures from our activities or share any wishes or experiences, come and join us!

Please fill in your name and other information to help us know the amount food needed.

Hope to see you!
Ilmoittautumisaika: 15.08.2018 - 24.09.2018
VastuuhenkilŲ: Eevis Ekman

Jäsenyys 2018

2018,
Teekkariratsastajat ry:n jäsenyys oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin (esimerkiksi tunnit ja leirit). Huomioi, että tämä koskee myös SRL:n perhejäseniä.

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 6 euroa + liittymismaksu 2e. Maksutiedot saat täyttämällä tiedot jäsenlomakkeeseen, lomakkeelle pääset klikkaamalla "ilmoittaudu" painiketta. Kaikki tiedot tulee täyttää, jotta jäsentietojen ajantasaisuus voidaan tarkistaa. Poikkeuksena SRL-kohdat, jotka koskevat vain Teran kautta SRL:oon kuuluvia/liittyviä.

Teran sääntöjen mukaan jäsen katsotaan eronneeksi jos jäsenmaksua ei ole maksettu ajallaan. Tammikuun 31. päivän jälkeen liittyvät sekä uudet jäsenet maksavat lisäksi liittymismaksun 2 euroa, eli yhteensä 8e.

Ajanjaksolla 1.9.‚Äď31.12.2018 liittyv√§t uudet j√§senet saavat vuoden 2019 kaupan p√§√§lle. Etu koskee vain ensimm√§ist√§ kertaa Teraan liittyvi√§.

1.9.‚Äď31.12.2017 liittyneet uudet j√§senet saivat vuoden 2018 kaupan p√§√§lle. Heid√§n tulee silti t√§ytt√§√§ tiedot j√§senlomakkeelle ja ilmoittautua j√§seneksi my√∂s vuodelle 2018.

Teekakriratsastajat Ry on Suomen Ratsastajainliiton alainen seura ja Teran kautta SRL:oon voi liittyä hintaan 52e/vuosi. SRL-jäsenyys maksetaan toistaiseksi suoraan SRL:lle. Tämän lisäksi tulee maksaa Teran jäsenmaksu suoraan Teralle. Jos haluat siirtää SRL-jäsenyytesi jostain muusta seurasta, mainitse jäsenyys (uusi/vanha) -kentässä myös jäsennumerosi.

Jos liityt Teran kautta SRL:n jäseneksi tammikuun 2018 jälkeen, ilmoita asiasta myös sähköpostitse hallitukselle/ jäsensihteerille, jotta jäsenyytesi aktivointi nopeutuu.

SRL:n kilpailuluvat haetaan 2018 vuoden alusta itse netistä, ohjeet: http://www.ratsastus.fi/ratsastajan_kilpailuluvat/hanki_lupa

Teralla on oma, yksityinen Facebookryhmä (Teekkariratsastajat (Tera), liity myös sinne! Seuraa myös Teran virallista jäsensähköpostilistaa, jonne tulee tietoa Teran toiminnasta ja tapahtumista. http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/tera-jas

Jäsenrekisterin tietosuojaselosteen löydät täältä: https://tera.ayy.fi/rekisteriseloste.php
IlmoittauduIlmoittautumisaika: 01.01.2018 - 31.12.2018
VastuuhenkilŲ: hallitus

menneitš tapahtumia

Pitkä suokkimaasto

30.06.2018, Maastotalli Prerya, Lohja
Lähde mukaan nauttimaan Suomen suvesta neljän tunnin maastovaellukselle, johon sisältyy tauko omin eväin. Preryasta löytyy sekä varmoja maastomopoja aremmille maastoilijoille, että tuulispäitä kokeneemmille. Edellytyksenä maastoon osallistumiselle on, että hallitset hevosen ja itsesi kaikissa askellajeissa.

Eli: 4h maasto omin eväin lauantaina 30.6. alkaen klo 11. Hinta 105e. Mukaan mahtuu 7 ja maasto järjestetään, jos 4 ilmoittautuu. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla hyväksyt, että luovutamme ilmoittamasi tiedot tapahtumanjärjestäjälle, eli Preryalle. Tarkemman selostuksen tietojesi käsittelystä löydät täältä https://tera.ayy.fi/tapahtumarekisteriseloste.php.

Pyrimme järjestämään kimppakyydit tallille.

Ratsastusta & joogaa viikonloppuleiri

1.-3.6., Chevalux, Koski TL
Viikonloppuleiri n. HeC-HeA tasoisille ratsastajille talli Chevaluxissa. Talliin voi tutustua osoitteessa www.chevalux.com

Leirin ohjelmassa on 3,5h ratsastusta kouluratsastuspainotteisesti, ja 2h jooga/kehonhuolto -harjoittelua. Joogatunnit sopivat kaikille, ei tarvita kokemusta joogasta. Ratsastuksessa jakaudutaan tasoryhmiin. Minimi ratsastuskokemus n. 2 vuotta.

Leirin hinta on 250e, josta varausmaksu 50e jota ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Leirin ohjelma:
Pe: Saapuminen, ratsastus 1h.
La: Ratsastus 1,5h, jooga 1h. Illalla sauna & palju.
Su: Ratsastus 1h, jooga 1h.

Täysihoito: majoitus ryhmähuoneissa sekä ruokailut (pe tullessa kahvit, myöhemmin iltapala, la aamiainen, lounas, päivällinen, su aamupala, lounas)

Talli on n. 2h ajomatkan päässä PK-seudulta, Varsinais-Suomessa Koskella. Kuljetaan leirille kimppakyydillä, eli autolliset etusijalla. Tarvittaessa myös opiskelijat ja aktiivijäsenet etusijalla. Osallistujien tulee olla Teran jäseniä. Tera ei vakuuta jäseniään.

Ratsujousiammunnan alkeiskurssi

19.05.2018, Sipoo, Hertsby Stallsgård
Kauan odotettu ratsujousiammunnan alkeiskurssi on vihdoin järjestymässä!

Päivänmittainen kurssi tutustuttaa ratsastusjousiammunnan perustaitoihin. Kurssilla tehdään monipuolisia istunta- ja kehonhallintaharjoitteita, opetellaan ratsujousiammunnan perusteet ampumalla ensin maasta ja lopuksi hevosen selästä. Kurssi edellyttää perusratsastustaitoja.

Kurssin opettajana toimii Suomen Ratsastusjousiampujain liiton kouluttaja Anna Minkkinen. Kurssille mahtuu 10 henkilöä, jotka jaetaan kahteen 5 hengen tasoryhmään. Hevoset ovat turvallisia ja ratsastusjousiammuntaan koulutettuja.

Kurssi toteutetaan lauantaina 19.5. Hertsby Stallsgårdin tallilla Sipoossa (Herralantie 227, 04130 Sipoo), jonne kuljemme kimppakyydeillä.
Kurssin hinta on 100‚ā¨/hl√∂, joka sis√§lt√§√§ hevosvuokran, tilavuokran ja opetuksen. Maksutiedot l√§hetet√§√§n ilmoittautuneille.

Kurssin alustava aikataulu:
Klo. 10:00 Aloitus
Klo. 10:15 Maasta ammuntaa
Klo. 13 Lounastauko
Klo. 14 Hevosten laittaminen
Klo. 14:30-15:30 Ryhmä A ratsujousiammunta
Klo. 15:30-16:30 Ryhmä B ratsujousiammunta
Klo. 17 loppusanat ja kiitokset

Varmista paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ratsastuskokemuksestasi sekä kurssia koskevia toiveitasi ilmoittautumisen yhteydessä!
Onnenperän viikonloppuleiri

4.-6.5., Onnenperän talli, Salo
Kaikentasoisille tarkoitettu yleisleiri 4.-6.5. Salossa Onnenperän tallilla. Hinta 180e.

Tämä leiri sopii myös vain vähän ratsastaneille, mm. alkeiskurssin suorittaneet tai taukoa pitäneet. Alustavat tasoryhmät:
1: Min. alkeiskurssi - 1v ratsastaneet, tai paljon taukoa pitäneet.
2: HeC-HeB taso

Alustava ohjelma leirille:
Pe: 1 h koulu
La: 1h esteet ja 1h istuntapainotteinen
Su: 1h toiveet: maasto/koulu/working equitation (=western)

Talli on n. reilu 1h ajomatkan päässä Espoosta Turun moottoritietä pitkin. Talli on SRL:n laatutalli, lisää tietoa tallista http://www.onnenperantalli.fi/
Yöpyminen tapahtuu tallinvintillä yhteismajoituksessa.

Kuljetaan leirille kimppakyydillä, eli autolliset etusijalla. Tarvittaessa myös opiskelijat ja aktiivijäsenet etusijalla. Osallistujien tulee olla Teran jäseniä. Tera ei vakuuta jäseniään.

Teran 30-vuotisjuhlat

28.04.2018, Villa Elfvik
Tervetuloa Teekkariratsastajien 30-vuotisjuhliin!

Juhlat pidetään luonnonkauniissa ympäristössä Villa Elfvikissä lauantaina 28.04.2018 klo 18 alkaen.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Teekkariratsastajien nykyiset ja entiset jäsenet sekä avecit. Kutsumme mukaan myös toiminnassamme vaikuttaneet hevosalan konkarit, joiden ansiosta Tera on voinut järjestää unohtumattomia leirejä, kursseja ja kilpailuja jäsenilleen.

Illan ohjelmaan kuuluu sitsihenkisen aterioinnin lisäksi leikkimielistä kisailua ja lennokasta kuvamateriaalia Teran 30-vuotistaipaleelta. Juhlat huvilalla kestävät yhteentoista, jonka jälkeen on kuljetus illanviettoon Otaniemessä. Varaudu saunomistarpein niin halutessasi.

Juhlaillallisen sekä jatkot sisältävän juhlakortin hinta on
35 euroa / opiskelija tai alkoholiton*
40 euroa / muut
Voit halutessasi tukea Teran toiminnan jatkuvuutta maksamalla itse päättämäsi korotetun hinnan illalliskortista.

Vuosijuhlien pukukoodi on tumma puku.

*Opiskelijat ja alkoholittomat: ilmoittautumislomake antaa hinnaksi 40 euroa, mutta maksa 35 euroa viitteen kanssa.

Tera järjestää majoituksen tarvittaessa kauempaa tuleville.

Sitova ilmoittautuminen juhliin päättyy tapahtumakalenterissa perjantaina 20.4. ja rajalliset paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Gaudeamus GP 2018

14.04.2018, Hämeenlinna
Gaudeamus Grand Prix on hevosaiheisten korkeakouluyhdistysten välinen, hyvän mielen kilpailutapahtuma. Teekkariratsastajista on kutsuttu mukaan neljän hengen joukkue, josta kaksi henkilöä ratsastavat aikuisten kouluratsastusohjelman ja kaksi hyppäävät 70 cm taitoarvosteluradan.

Lähde mukaan tutustumaan eri alojen ja paikkakuntien korkeakouluopiskelijoihin, ratsastamaan, ja ennen kaikkea, pitämään hauskaa! GGP on joka vuosi ollut todella pidetty tapahtuma ja kilpailusuorituksista ei tarvitse ottaa paineita.

Kilpailut alkavat lauantaina 14.4. Hämeenlinnassa klo 13 Aulangon ratsastuskoululla ja suoritusten jälkeen siirrytään illalliselle ravintola Aulankoon ja jatketaan rentoon illanviettoon. Osallistujilla on mahdollisuus lisämaksua vastaan majoittua Cumulus Resort Aulangossa ja nauttia aamupalasta ja kylpylästä sunnuntaina.

Hinta 42,50e, sis. kilpailut, illallisen ja iltaohjelman.
lisähinta 38,50e, sis. yöpymisen Cumulus Resort Aulangossa 2 hengen huoneissa, aamupalan ja kylpylän vapaan käytön

Joukkue täytetään ensisijaisesti AYY:n opiskelijajäsenistä ja toissijaisesti muista opiskelijoista. Jos paikkoja jää auki, myös muut Teran jäsenet ovat tervetulleita.

Jos kilpaileminen ei innosta, mutta haluat lähteä nauttimaan GGP tunnelmasta, voit ilmoittautua mukaan hintaan 24e. (sis. illallisen ja iltaohjelman, majoittuminen erikseen +38,50e)

Ilmoittautuminen on sitova, lisätiedot ja lasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Tapahtumaan pyritään järjestämään kimppakyyti pääkaupunkiseudulta.

HUOM! Osallistujien tulee olla SRL:n jäseniä tai heillä tulee olla Green Card, koska osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän tai ratsastuskoulun toimesta.

Kevätkokous

klo 14:30, Otarannan kerhotila
Tervetuloa Teekkariratsastajien sääntömääräiseen kevätkokoukseen ja Teran Ylvään Ratsun suunnitteluworkshopiin sunnuntaina 25.2.2018 klo 14.30, Otarannan kerhotilaan (Otaranta 8 B kellarikerros, 02150 Espoo). Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Ohjelmassa on kevätkokouksen lisäksi asiantuntijaluento turvallisuudesta ratsain (jatkoa syyskokouksesta) ja Teran uuden, Ylvään Ratsun suunnittelua.

Teekkariratsastajat täyttää 30 vuotta ja ansaitsee oman maskotin, Ylvään Ratsun. Ratsulla tulee olemaan tärkeä edustustehtävä seuraavat kolmekymmentä vuotta mm. Otatarhan ajoissa, Otasuunnistuksessa, Laskiaisriehassa ja monissa muissa tapahtumissa. Sen olemuksen kuuluu herättää kunnioitusta, ihailua ja ihmetystä Teekkariratsastajia kohtaan. Minkälaisen ratsun selästä Sinä haluaisit edustaa Teraa?

Tapahtumaan etukäteen ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta tarjolla on pientä purtavaa, joten riittävien tarjoilumäärien arvioimiseksi ilmoittautuminen on toivottavaa.

Käytämme tietojasi vain tämän tapahtuman osallistujamäärän ja allergioiden kartoittamiseen, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille.

Tallinna 3.-4.2.2018

03.02.2018, Tallinna
Jäsenmatka ja hallituksen vaihto Tallinnassa

Hallitusta vaihdetaan jälleen perinteisellä matkalla Tallinnaan 3.-4.2.2018. Kaikki Teran jäsenet ovat tervetulleita tälle matkalle, joten ilmoittaudu mukaan uusi ja vanha teralainen!

Lähdemme Helsingistä lauantaina 3.2.2018 klo 9.00 lähtevällä M/s Finlandialla, laiva lähtee Jätkäsaaresta Länsiterminaali 2:sta (T2). Laiva saapuu Tallinnaan klo 11.15. Paluu on sunnuntaina laivalla joka lähtee klo 18.30 ja on perillä Helsingissä klo 21.00.

Meille on varattu kokoustila laivasta menomatkalle kokoustamista varten.

Tallinnassa majoitumme Nordic Hotel Forumissa 2 hengen huoneissa.
Hotelliin sisältyy aamiainen sekä rentoutumiskeskuksen käyttö.

Hinta matkalle on 95 euroa / 85 euroa (jäsen / aktiivi, viime ja tämän vuoden hallitus). Matkan hinta sisältää laivamatkat, majoituksen + hotelliaamiaisen, lounge kokoustilan menomatkalla sisältäen kokoustarjoilut eli aamiaisen.

Jos haluat ottaa Tallinnaan mukaan auton, ilmoitathan siitä!

Keskustellaan matkan tarkemmasta ohjelmasta facebookissa!

HUOM.

Ilmoittautuminen on sitova! Matkan lasku tulee sähköpostilla.

Laskua maksaessasi valitse oikea maksuryhmä: jäsen / aktiivi, viime ja tämän vuoden hallitus.

EERK:n kevään tunnit

3.1.-30.5.2018, Etelä-Espoon ratsastuskoulu
Kevätkausi 2018 myynnissä nyt Teralaisille edulliseen hintaan.

1. To klo: 19-20 koulu+este, taso n. HeB, helpot esteet, max 8 hlö
2. Ke klo 20-21 koulu HeA pienryhmä

Jos olet kiinnostunut muista ryhmistä, ole yhteydessä tuntien vastuuhenkilöön.

Hinta 28‚ā¨ to-ryhm√§ (+1e jos ryhm√§ ei t√§ysi), 31,2‚ā¨ ke-pienryhm√§. Kev√§tkauteen sis√§ltyy 22h. Tallilla k√§yt√∂ss√§ 2 kentt√§√§, estekalusto. Tulossa maneesi ja uusi tallirakennus.

Rästimahdollisuus

Edellisenä päivänä tekstiviestitse p. 050 3091444 peruutetut tunnit saa rästiä kauden aikana. Sairastapauksissa tunnin voi perua samana aamuna.
Kivat ja osaavat hevoset.

Tera ei vakuuta osallistujia, joten vapaa-ajan vakuutus suositeltava. Tallilta saa lainata kypäriä.

Ilmoittautumisessa etusijalla ovat tunnilla jatkajat ja opiskelijat.

Teran jäsenyys 2017

2017, -
Teekkariratsastajat ry:n jäsenyys oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin (esimerkiksi tunnit ja leirit). Huomioi, että tämä koskee myös SRL:n perhejäseniä.


Vuoden 2017 jäsenmaksu on 6 euroa ja maksun eräpäivä 31.1.2017. Maksutiedot saat täyttämällä tiedot jäsenlomakkeeseen, lomakkeelle pääset klikkaamalla "ilmoittaudu" painiketta. Kaikki tiedot tulee täyttää, jotta jäsentietojen ajantasaisuus voidaan tarkistaa. Poikkeuksena SRL-kohdat, jotka koskevat vain Teran kautta SRL:oon kuuluvia/liittyviä.

Teran sääntöjen mukaan jäsen katsotaan eronneeksi jos jäsenmaksua ei ole maksettu ajallaan. Tammikuun 31. päivän jälkeen liittyvät sekä uudet jäsenet maksavat lisäksi liittymismaksun 2 euroa, eli yhteensä 8e.

Ajanjaksolla 1.9.‚Äď31.12.2017 liittyv√§t uudet j√§senet saavat vuoden 2018 kaupan p√§√§lle. Etu koskee vain ensimm√§ist√§ kertaa Teraan liittyvi√§.

Ajanjaksolla 1.9.-31.12.2016 ensimmäistä kertaa liittyneet uudet jäsenet saivat vuoden 2017 kaupan päälle. Heidän tulee silti täyttää tiedot jäsenlomakkeelle ja ilmoittautua jäseneksi myös vuodelle 2017.

SRL-jäsenyys maksetaan toistaiseksi suoraan SRL:lle. Tämän lisäksi tulee maksaa Teran jäsenmaksu suoraan Teralle. Jos haluat siirtää SRL-jäsenyytesi jostain muusta seurasta, mainitse jäsenyys (uusi/vanha) -kentässä myös jäsennumerosi.

Jos liityt Teran kautta SRL:n jäseneksi tammikuun 2017 jälkeen, ilmoita asiasta myös sähköpostitse hallitukselle/ jäsensihteerille, jotta jäsenyytesi aktivointi nopeutuu.

Tapahtumakalenteri antaa maksutietoihin vain summan 6 e + 2 e. Maksa jäsenyys kuitenkin seuraavasti:

- Olen vanha jäsen ja maksan tammikuun aikana = 6e
- Olen vanha jäsen, mutta maksan tammikuun jälkeen = 8e
- Olen uusi jäsen = 8e
- Olen liittynyt uutena jäsenenä 1.9.-31.12.2016 = 0e

TERAn pikkujoulubrunssi

10.12.2017, Ossinkulma (Otakaari 18A)
Tervetuloa viett√§m√§√§n Teekkariratsastajien pikkujouluja brunssiteemalla sunnuntaina 10.12. klo 12 alkaen. Ohjelmassa on hevosteemainen asiantuntijaluento (aiheesta lis√§tietoa my√∂hemmin), Teran syyskokous sek√§ joulupukin vierailu. Voit halutessasi tuoda max 5‚ā¨ arvoisen paketin pukinkonttiin, jolloin pukki jakaa sinullekin lahjan. Tarjolla on jouluisia brunssiherkkuja.

Alkeiskurssi Tapiolassa

29.10-26.11.2017, Tapiolan ratsastuskoulu
Tapiolan Ratsastuskoululla järjestetään ratsastuksen alkeiskurssi sunnuntaisin 29.10-26.11.2017 klo 15.30-16.30. Kurssiin sisältyy yhteensä viisi ratsastustuntia ja kurssin hinta on 157 euroa /ratsastaja. Kurssin toteutuminen edellyttää, että kurssille ilmoittautuu vähintään 5 henkilöä.

Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, jotta ehdit tutustua talliin ja sen käytäntöihin.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee Otaniemessä osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Alkeiskurssilla varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja edellyttää TERAn jäsenyyttä (liittyä voit tapahtumakalenterin kautta). Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme sinulle laskutustiedot sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tera ei vakuuta kurssille osallistujia, joten tarkistathan tapaturmavakuutuksesi voimassaolon.

EERK syksy

1.10.-30.12., Etelä-Espoon ratsastuskoulu
EERK:n syksyn tunneille mahdollisuus osallistua 10-kortilla:

- 10-kortti 370e, mahdollisuus varata hajapaikka vakiopäivälle
- jo tunnille käyville 2. kortti 270e.

Tuntien varaukset suoraan tallilta puh. 050 3091444.


Ratsastuksen kokeilu

1.10.2017, Tapiolan Ratsastuskoulu, Tekniikantie 8, 02150 Esp
Hei kaikki ratsastuksesta kiinnostuneet!

Tule kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle sunnuntaina 1.10 klo 16-17. Kokeilun hinta on 10 euroa ja kesto noin puoli tuntia. Varaathan tasarahan mukaan, maksu suoritetaan paikan päällä. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen tunnin alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta.

***

Interested in trying horse back riding? Join us at Tapiola riding school in Otaniemi on October 1st at 4pm. The riding trial costs 10‚ā¨ and it lasts about 30 minutes. Have an even amount of cash with you, you will pay for the event at the spot. Be at the stables on time, preferably 5-10 minutes before the lesson starts.

Address: Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Wear some comfortable and stretchy pants and preferably gloves. Your shoes should have a small and wide heel (i.e. no high heels). The school will provide the helmets.

Uusien ilta / New Members' Evening

27.9.2017, Kylän Olohuone, JMT 5A, Otanimemi
Tervetuloa kuulemaan Teran toiminnasta kaikki uudet ja vanhat teralaiset sekä muut ratsastuksesta kiinnostuneet uusien iltaan 27.9.2017 klo 18:00 alkaen Kylän Olohuoneelle (JMT 5 A, Otaniemi).

Tapahtuman tarkoitus on esitellä Teekkariratsastajien toimintaa rennolla meiningillä. Mukaan ovat tervetulleita niin ratsastuksesta alustavasti kiinnostuneet kuin pitkään ratsastaneetkin, toimintaa löytyy kaikentasoisille ratsastajille. Vietetään siis rennosti iltaa heppajuttujen parissa ja katsellaan kuvia Teran aiemmista tapahtumista. Tarjolla on pizzaa sekä juomista.

Tarjoilujen vuoksi toivomme alustavaa ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!


----------------------------------

New Members' Evening with Teekkariratsastajat

We wish you all welcome to the New Members' Evening on 27.9.2017 at 6:00 PM in Otaniemi (Kylän Oluhuone, Jämeräntaival 5A).

We will tell you about our club and the activities we organize while having a nice get together with pizza and drinks. If you want to know more about riding, see pictures from our activities or share any wishes or experiences, come and join us!

Please fill in your name and other information to help us know the amount food needed.

Hope to see you!

Maastoesteviikonloppu Niinisalossa

22-24.9.2017, Niinisalo
Teekkariratsastajat järjestää maastoesteviikonlopun Niinisalossa syyskuun lopussa. Ohjelmassa perjantaina iltapäivällä/illalla rataesteitä kentällä, lauantaina kaksi tuntia maantoesteitä (aamulla ja illalla) ja sunnuntaina aamupäivällä maastoesterataharjoitus.

Leirille mahtuu mukaan 10 ratsastajaa ratsastuskoulun hevosilla ja 10 omilla hevosilla. Leirin hinta on 230‚ā¨/henkil√∂ ratsastuskoulun hevosilla (ei sis. ruokia) ja 190‚ā¨/ratsukko omalla hevosella (sis. hevosen hein√§t, ei sis. ratsastajan ruokia).

Osallistujan tulee olla hypännyt ratana min. 60cm. Ratsastuskoulun hevosilla pääsee hyppäämään tasolla 60-80cm (max harraste), omilla tuleville löytyy ratoja 1*-tasolle asti.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Tera ei vakuuta osallistujia.

EERK syystunnit

15.8., Etelä-Espoon ratsastuskoulu
Etelä-Espoon ratsastustunnit

Syyskausi 2017 myynnissä nyt Teralaisille superedulliseen hintaan (maneesi tulossa syksylle).

Alehinnat voimassa 25.4. asti:

1. To klo: 19-20 koulu+este, taso n. HeB, helpot esteet, max 8 hlö
2. Ke klo 20-21 koulu HeA pienryhmä

Hinta 29‚ā¨ to-ryhm√§ (30e jos ryhm√§ ei t√§ysi), 33‚ā¨ ke-ryhm√§ (pienryhm√§lis√§ 4 ‚ā¨). Tallille on valmistumassa maneesi ja uusi tallirakennus.

Rästimahdollisuus

Edellisenä päivänä tekstiviestitse p. 045 8886261 peruutetut tunnit saa rästiä kauden aikana. Sairastapauksissa tunnin voi perua samana aamuna.
Kivat ja osaavat hevoset.

Tera ei vakuuta osallistujia, joten vapaa-ajan vakuutus suositeltava. Tallilta saa lainata kypäriä.

Onnenperän yleisleiri

11.-13.8., Onnenperän talli
Kaikentasoisille tarkoitettu yleisleiri 11.-13.8 Salossa Onnenperän tallilla. Hinta 160e.

Ratsastuskokemusta pitäisi olla jonkin verran, minimissään alkeiskurssi. Riippuen osallistujien määrästä, ratsastetaan yhdessä tai kahdessa ryhmässä.

Talli on n. reilu 1h ajomatkan päässä Espoosta Turun moottoritietä pitkin. Talli on SRL:n laatutalli, lisää tietoa tallista http://www.onnenperantalli.fi/
Yöpyminen tapahtuu tallinvintillä yhteismajoituksessa.


Alustava ohjelma leirille (saa myös toivoa!):
Pe: 1 h istuntapainotteinen tunti
La: 1h esteet ja 1h koulu
Su: 1h Maasto (tai koulu)

Lisäksi mahdollisuus teoriaan ja maastakäsittelytunteihin.

Kuljetaan leirille kimppakyydillä, eli autolliset etusijalla. Tarvittaessa myös opiskelijat ja aktiivijäsenet etusijalla. Osallistujien tulee olla Teran jäseniä. Tera ei vakuuta jäseniään.