Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle perjantaina 4.10. klo 15.00 (&15.30).

Kokeilun hinta on 15 euroa AYY:n jäsenille ja muille 20e, kokeilun kesto noin puoli tuntia. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset(<4cm) kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta tai Teralta.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella viimeistään maanantaina 30.9.! Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 30.9. ja jos perut osallistumisesi sen jälkeen, sinun tulee silti maksaa kokeilun hinta.

Saat sähköpostiin laskun kokeilusta, jonka voit maksaa joko etukäteen tilisiirrolla, tai paikan päällä TASARAHALLA tai MobilePaylla.

Tapiolan ratsastuskoulu on Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsentalli, ja ratsastuksen kokeilija on vakuutettu SRL:n toimesta satunnaisratsastajana.

KLO 15 JA 15.30 RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ, lisäryhmään mahtuu vielä (HUOM klo 14.30!) Lisäryhmä järjestetään, jos se saadaan täyteen, eli 4 osallistujaa.


Ilmoittautumisaika on päättynyt!

Ilmoittautumisaika on päättynyt!