Tule viettämään hauska ilta Teralaisten kanssa! Kattosauna käy kuumana ja tunnelma on kirjaimellisesti katossa Teran pikkujouluissa 17.11. Otaniemessä. Luvassa puheenjohtajan joulupuuro ym syötävää ja juotavaa, lämmin sauna, kortti-/lautapelejä (HevosAlias!) ja syyskokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat. Suottaapi olla, että itse Joulupukki tulee visiitille – tuo siis halutessasi mukanasi alle 5 euron arvoinen joululahja ja saat lahjan pukilta!

Kattosaunan ovet aukeavat 17.00, osoite Jämeräntaival 3 A. Ennen illanviettoa halukkaat voivat lähteä omakustanteisesti porukalla ratsastamaan tai vaihtoehtoisesti tekemään ratsastajalle ohjelmoidun treenin Unisportille, jotta sauna maistuisi vieläkin makeammalta. Kumpikin ohjelma alkaa klo 15, jotta ehditään kattosaunalle viideksi.

Päivän ratsastuksen ohjelmanumerona on leikkitunti tai puoli tuntia Etelä-Espoon ratsastuskoululla klo 15 alkaen joulumusan tahtiin! Leikkitunnille voivat osallistua kaikki, joilla on vähintään alkeiskurssin verran kokemusta ratsastuksesta. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan, vaikket osallistuisi tunnille! Leikkitunti maksaa 15e per puoli tuntia ja ratsastajat jaetaan puolituntisiin tason mukaan. Jos haluat leikkiä koko tunnin, hinta on 29e. Max 6 osallistujaa per puolituntinen, yhteensä 12. Leikkitunti pidetään, jos saamme yhteensä 4x1h/8x30min ratsastajaa täyteen.

Ratsastajalle ohjelmoitu treeni tapahtuu Unisportin kuntosalilla Otaniemessä, jossa Teran pj näyttää esimerkkiä ja treenaa muiden mukana. Keskitymme ratsastajan asentoa ja ryhtiä vahvistaviin harjoitteisiin ja harjoitteita voidaan muokata jokaisen lähtötasoon sopivaksi. Aallon, Hankenin ja Helsingin yliopiston opiskelijalle kertakäynti Unisportilla maksaa 6e ja muille 10e. Treeni pidetään, jos osallistujia on vähintään 3.

Alustava ilmoittautuminen ruokailijoiden määrän&ruokavalioiden kartoittamiseksi sekä sitova ilmoittautuminen päivän ohjelmaan aukeaa 31.10. Päiväohjelman ilmoittautuminen sulkeutuu 14.11.!