Perinteinen maastoesteleiri Niinisalossa järjestetään tänä vuonna 7.-9. elokuuta. Varaa paikkasi pian, leirille mahtuu max. 10 (4-5 hengen ryhmät). Niinisalossa järjestetään kenttäratsastuksen harrastekilpailuja ja SH-kenttämestaruudet, joten maastot ja esteet ovat sen mukaiset (todella hyvät!) ja opetuksesta vastaa tänäkin vuonna rautaisella kokemuksella Heikki Anttinen.

Leiri toteutuu ja ilmoittautuminen on avattu uudelleen toiselle ratsastusryhmälle, eli vielä mukaan mahtuu 3-5 hlö! Käytännössä ryhmät jaetaan vasta leirillä taitotason mukaan. Lisäryhmän sitova ilmo päättyy 17.5. Lisäryhmä toteutuu, jos vähintään 3 ilmoittautuu.

Perjantaina illalla tutustutaan ratsastaen hevosiin kentällä, lauantaina hypätään maastoesteitä aamulla ja iltapäivällä ja sunnuntaina aamupäivällä on maastoesterataharjoitus.

Leirin hinta on 300€/henkilö ratsastuskoulun hevosilla. Hinta ei sisällä ruokailuja, mutta majoitustiloissa on keittiö omien ruokien laittoon. (Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan.) Jos haluat tulla omalla hevosella, kysy siitä erikseen ilmolomakkeen vapaa sana -kohdassa.

Osallistujan tulee olla hypännyt ratana min. 60cm. Ratsastuskoulun hevosilla pääsee hyppäämään tasolla 60-80cm (max harraste).

Pyrimme järjestämään pk-seudulta kimppakyydit leirille ja siksi kysymme lomakkeessa, onko sinulla auto käytettävissä.

Ilmoittautuminen alkaa su 1.3. klo 13 ja loppuu su 29.3. klo 23.59. Leiri toteutuu, jos vähintään 4 ilmoittautuu. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan 180e ilmoittautumismaksun, jota ei palauteta, jos perut osallistumisesi 29.3. jälkeen*. Leirin toteutumisesta ilmoitetaan sähköpostitse 31.3. ja samalla lähetetään lasku ilmoittautumismaksusta (eräpäivä 15.4.2020). Tera ei vakuuta osallistujia, joten suosittelemme SRL:n jäsenyyttä tai Green Cardia. Teralta voi lainata turvaliivejä leirille!

Osallistumismaksu leirille 120e erääntyy 1.8.2020. *Yllättävän esteen sattuessa voit yrittää myydä leirisi Teran tuntipörssissä tai etsiä muulla tavoin korvaajan. Sairaustapauksissa kannattaa hakea korvausta omasta matkavakuutuksestasi.


Leiri on täynnä.

1. ratsastusryhmän ilmo on sulkeutunut.