JÄSENEKSI

LIITY TÄSTÄ / JOIN HERE

.

TERAN JÄSENYYS (AYY:n alainen yhdistys)


(Alempana infoa Suomen ratsastajainliittoon liittymisestä Teran kautta)

Liittymällä Teraan pääset osallistumaan Teran järjestämiin tapahtumiin. Vuoden 2018 jäsenmaksu on 6 euroa, jos jäsenmaksu on maksettu ennen eräpäivää (31.1.2018). Tammikuun jälkeen jäsenen katsotaan sääntöjen mukaan eronneen ja uudelleen liittyessä pitää maksaa myös liittymismaksu 2 euroa, jolloin maksun suuruus on yhteensä 8 euroa.

Maksutiedot saat täyttämällä tiedot jäsenlomakkeeseen, lomake löytyy tältä sivulta klikkaamalla auki kohta LIITY TÄSTÄ.

Saadaksesi parhaan hyödyn jäsenyydestäsi, suosittelemme liittymään Teran Facebook-ryhmään Teekkariratsastajat (Tera) ja Teran postituslistalle osoitteessa http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/tera-jas (Teran jäsenlista), joihin tulee tietoa Teran toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Jos liittyminen ei onnistu, ota yhteys hallitukseen (tera ät list.ayy.fi).

HUOM. Opiskelupaikka Aalto-yliopistossa ei ole edellytys Teran jäsenyydelle. Toiminnassa on mukana varsin paljon jo valmistuneita sekä muitten oppilaitosten opiskelijoita.

Teekkariratsastajien jäsenrekisteriseloste

SRL-JÄSENYYS TERAN KAUTTA


Teekkariratsastajien jäsenillä on mahdollisuus liittyä kauttamme Suomen ratsastajainliittoon ja nauttia liiton monista eduista, joista tärkein on vakuutus hevosharrastuksessa tapahtuneita tapaturmia varten.

SRL:n jäsenyyden hinta Teran jäsenille on 52e vuonna 2018. Syyskuun alusta loppuvuoden jäsenmaksun saa alennettuun hintaan.

SRL:n jäsenetuihin kuuluu mm. Hippos-lehti ja ratsastustapaturmia korvaava vakuutus. Tarkemmat tiedot jäseneduista löydät SRL:n sivuilta. 

SRL-jäsenlasku lähetetään sinulle sähköpostitse (pdf-liitetiedostona). Huomaathan, että SRL:n jäsenmaksua ei makseta Teran tilille!

Teekkariratsastajien ja SRL:n yhteinen jäsenrekisteriseloste