Etusivu
Toiminta
Tapahtumakalenteri
Menneitä tapahtumia
Jäseneksi
Linkit
Teratietoa
Yhteystiedot
heppapiirros
require("menu.php");

Teraan liittyminen

Vuoden 2018 jäsenmaksu on 6 euroa, jos jäsenmaksu on maksettu ennen eräpäivää (31.1.2018).Tammikuun jälkeen jäsenen katsotaan sääntöjen mukaan eronneen ja uudelleen liittyessä pitää maksaa myös liittymismaksu 2 euroa, jolloin jäsenmaksun suuruus on yhteensä 8 euroa. Maksutiedot saat täyttämällä tiedot tapahtumakalenterista löytyvään jäsenlomakkeeseen, lomakkeelle pääset klikkaamalla "ilmoittaudu". Kaikki tiedot tulee täyttää, jotta voidaan tarkistaa jäsentietojen ajantasaisuus. Poikkeuksena kohdat, joissa lukee "SRL:", koskevat vain Teran kautta SRL:oon kuuluvia.

Teran postituslistoille voit liittyä itse osoitteissa http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/tera-jas (Teran jäsenlista) sekä http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/tera-tunti (Teran tuntilista). Jos liittyminen ei onnistu, ota yhteys hallitukseen (tera@list.ayy.fi).

HUOM. Opiskelupaikka Aalto-yliopistossa ei ole edellytys Teran jäsenyydelle. Toiminnassa on mukana varsin paljon jo valmistuneita DI:tä sekä muitten oppilaitosten opiskelijoita.

 

Liity SRL:n jäseneksi kauttamme

Ilmoittauduttuasi Teran jäseneksi ja maksettuasi jäsenmaksun laita sähköpostia jäsensihteerille ja kerro, että haluat liittyä myös SRL-jäseneksi.

Laita sähköpostiin seuraavat tiedot:

a) henkilötunnuksesi vakuutusta varten
b) kerro sporttirekisteritunnuksesi/jäsennumerosi, jos olet kuulunut aikaisemmin SRL:ään (löydät tunnuksesi jäsenkortistasi)

SRL-jäsenlasku lähetetään sinulle sähköpostitse (pdf-liitetiedostona). Huomaathan, että SRL:n jäsenmaksua ei makseta Teran tilille!

SRL:n jäsenetuihin kuuluu mm. Hippos-lehti ja ratsastustapaturmia korvaava vakuutus. Tarkemmat tiedot jäseneduista löydät SRL:n sivuilta.