Solbackan kevään kolmas kurssikokonaisuus perjantain klo 16 tuntipaikalla on RE60-70!

Tallilla on puitteet ja kalusto kohdallaan, mutta syrjäisen sijainnin vuoksi kurssille järjestetään kimppakyydit sikäli mikäli ryhmä saadaan kasaan ja kurssi toteutuu. Jos kurssi ei täyty Teralaisista 15.3. mennessä, sitä voidaan täydentää Troijan hevosen jäsenillä.

Päivitys 17.3.: Solbacka jatkaa toimintaansa poikkeustilanteet vaatimat varotoimenpiteet huomioiden, joten estekurssi RE60-70 järjestetään, jos osallistujia tulee riittävästi. Teran hallitus tunnustaa kimppakyytien lähikontaktista aiheutuvat riskit, ja siksi kenenkään ei tule nousta kyytiin flunssaisena, ja suosittelemme matkustamaan mahdollisimman väljästi, eli useammalla autolla.

Tera seuraa koronaviruksen aiheuttamien toimenpiteiden kehittymistä, ja jos kurssi joudutaan perumaan valtion vaatimuksista johtuen ennen 17. huhtikuuta, kurssilaisille palautetaan kurssin maksu. Jos kurssi on ehtinyt alkaa, jäljelle jääneistä kerroista saa rästitunnit.

Aikaisemmin ilmoitetusta perumis-/rästikäytännöstä poiketen tunnin voi peruuttaa vielä samana päivänä menettämättä rästioikeuttaan, jos tuntee olonsa vähääkään flunssaiseksi.

STALL SOLBACKAN ESTEKURSSI
perjantaisin klo 16-17
HeA, 6 hlö ryhmä, 215e/6krt, 17.4.-29.5. (pl. 1.5.)
http://www.stallsolbacka.fi/

TASOVAATIMUKSET
Tuntien sujuvuuden takaamiseksi ratsastajien tulee hallita hevonen kaikissa askellajeissa myös kevyessä istunnassa, sekä aikaisempaa hyppykokemusta väh. 60cm esteistä.

KYYDEISTÄ
Solbacka on julkisen liikenteen ulottumattomissa. Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneista löytyy riittävästi autollisia, jotka suostuvat tarvittaessa kyyditsemään muita kurssilaisia. Bensakulut jaetaan autoseurueen kesken.

ILMOITTAUTUMISESTA
Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että autollisia voidaan tarvittaessa nostaa jonon ohi kyytien takaamiseksi. Antamaasi sähköpostiin lähetetään vahvistus kurssin toteutumisesta ja lasku ilmoittautumisajan päätyttyä 29.3. Kurssi on kokonaisuus, johon ilmoittautuja sitoutuu, eikä tunteja voi lähtökohtaisesti rästiä tai myydä eteenpäin.

Koska sairastumisia/loukkaantumisia saattaa kuitenkin tulla, siitä tulee ilmoittaa välittömästi tallille (Nina Tiihonen 040-125 3114) ja neuvotella mahdollisesta rästimisestä tallin vakiotuntipaikoilla 8 hlön ryhmässä. Jos rästiminen ei ole vaihtoehto autottomuuden vuoksi, pe klo 16 tunnin voi myydä Teran ja Troijan tuntipörssissä taitotasoltaan sopivalle (rästejä ei voi myydä).


Ilmottautumisaika on päättynyt.