Lähde Paratiisimäen islanninhevosvaellukselle Vihdin Selkiin sunnuntaina 27.9.2020! Vaelluksen järjestää kotitalli Hersir, joka on Suomen vaellustallien liitto ry:n Priimatalli-jäsen! Viime vuoden Levoinkosken vaellus oli todella onnistunut, Teralaisen kirjoittaman vaelluskertomuksen voi lukea täältä

Talli kuvailee vaellusta sivuillaan seuraavasti:

Tämä on meidän suosituin retki!!!
Upea nelituntinen sisältää vaihtelevia maastoja, kaikkia neljää tai viittäkin askellajia käyttäen. Retken puolivälissä pysähdymme nauttimaan eväitä luonnonhelmassa tai grillikatoksella.
Kun on syöty, jatkamme matkaa kauniissa paratiisimaisissa maisemissa. Luomu/kasvispainotteiset eväät sisältyvät hintaan.

Vaelluksen hinta on 105e/osallistuja ja mukaan mahtuu korkeintaan viisi henkilöä, ilmoittaudu siis pian varmistaaksesi paikkasi! Hinta sisältää eväät retken aikana. Vaellukselle voivat lähteä mukaan sellaiset ratsastajat, jotka hallitsevat hevosen itsenäisesti kaikissa askellajeissa. Painoraja 90kg. Vaellus alkaa aamupäivällä ja paikalla on oltava viimeistään 45min ennen vaelluksen alkua.

Vaellus järjestetään säävarauksella (liiallinen kuumuus, myrsky tai ukkonen voivat aiheuttaa peruuntumisen). Pyrimme järjestämään kimppakyydit tallille. Lähetämme laskun ja lisäinfoa ilmoittautumisajan päätyttyä. Vaellus toteutuu, jos ilmoittautujia on vähintään kolme.

Sitova ilmoittautuminen alkaa 3.8.2020 ja sulkeutuu 6.9.2020.